fajr 1400 01

انتخابات 1400

تیتر اخبار

چه کسی آنلاین است؟

ما 349 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

اینک که به فضل خداوند آقای مهندس علی اصغرگرانمایه پور برای دومین بار از حوزه انتخابیه شهرستانهای کاشان و آران بیدگل با رای 44762 به مجلس شورای اسلامی راه یافت

تحلیلی برپیروزی مهندس گرانمایه پور درانتخابات 86

شنبه, 19 بهمن 1398 ساعت 21:28

          اینک که به فضل خداوند آقای مهندس علی اصغرگرانمایه پور برای دومین بار از حوزه انتخابیه شهرستانهای کاشان و آران بیدگل با رای 44762 به مجلس شورای اسلامی راه یافت ضمن قدردانی از حضور تمامی کاندیداها که با مشارکت خود این همایش ملی را گرم نگهداشته و باعث رقابت انتخاباتی در این دو شهرستان شدند ، باید اذعان کرد که پیروز اصلی این انتخابات به فرموده مقام معظم رهبری (مدظله) مردم هستند که با حضورشان دشمنان انقلاب اسلامی را مایوس بر افتخارات ملی ما افزودند ، باید بدانیم که از این به بعد آقای مهندس علی اصغر گرانمایه پور نماینده تمامی مردم شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل هستند و بعضا ایشان از نظرات وپیشنهادات رقبای انتخاباتی برای پیشرد اهداف انقلاب اسلامی و آبادانی منطقه بهره خواهند جست. همزمانی انتخابات 24 اسفند با شرایط خاص جهانی و منطقه ای و زیاد خواههای استکبار جهانی در فشار آوردن به نظام اسلامی است که با تدبیرمقام عظمای ولایت حضرت آیت اله خامنه ای امسال را" سال اتحاد ملی و انسجام اسلامی" نامیدند که گروههای وفادار به انقلاب اسلامی ضرورت دارد، در عمل به این رهنمود ها توجه کنند و با رعایت تقوای سیاسی و کاهش توقعات حزبی و گروهی برتقویت اشتراکهای خود افزوده و همبستگی و وفاق ملی را در عمل محقق سازند و در عین رقابتهای سازنده در جهت تقویت نظام اسلامی وپیشرقت کشور برادر،رفیق و همیار یکدیگر باشند . لذا در این راستا ، ضرورت دارد مسوولان ورهبران تشکلهای سیاسی مذهبی شهرمان با محور قرار دادن حضرت آیت الله نمازی نماینده ولی فقیه و امام جمعه محبوب شهرمان با تشکیل جلساتی مستمر خواسته مقام معظم رهبری را در این شهرغنیمت شمرده، و بر تحکیم و همگرا ئی خانواده انقلاب که بخش وسیعی از تلاششان به مسائل جزئی و بگو مگو های بی اهمیت و رنجاندن یکدیگر صرف می شود، بیفزاید تا ا لگویی برای دیگر نقاط کشور باشند . لذا در این راستا باید نکاتی را که هر چند تمامی پیشکسوتان انقلاب می دانند یادآوری کنم.  بايد بدانيم كه " انتخاب حق مردم است" و حضرت امام (ره) ومقام معظم رهبری همواره بر این مطلب تاکید داشتند و انتخاب هر ديدگاهي دليلي بر رد ديدگاه ديگر نيست و مسولان و دست اندركاران ذيربط بايد فضا را به گونه اي مهيا و آماده كنند تا انديشه ها و ديدگاه هاي مختلف بتوانند در فضايي سالم و پرشور به رقابت بپردازند.   طبيعي است هر ديدگاهي در انتخابات ریاست جمهوری ویا مجلس شورا ی اسلامی وشورای شهرو روستا پيروز شد مورد تائید "رهبري نظام " بوده و مسئولان و گروه هاي ديگربراي موفقيت آن مكلف به حمايت از آن هستند.

همه مي دانيم كه "اصول گرايي عين اصلاح جامعه است " و " اصلاح طلبي هم عين اصول گرايي است" و جالب است بدانيم كه برخی ازمدعیان منتسب به این دو جريان در تبليغات خود ديگري را به انحراف از اصول انقلاب متهم كرده و بر اصلاح ديدگاه ديگري نسبت به نظرات حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبري توصيه مي كنند.  بايد بدانيم كه در دو دوران هشت ساله " دفاع مقدس" و " سازندگي" بنا به مصلحت نظام يكي از دو جريان سياسي بيشتر در صحنه حضور داشته اند و پس از آن كه بحرانهاي ناشي از اين دو دوره پایان و تقريبآحالت طبيعي حاكم ،و دوران جديد رقابت سالم و   توسعه سياسي در كشور آغاز شد .

فراموش نمي كنيم كه دو جريان ا صولگرا ئي واصلاح طلبي ريشه در اعتقادات مردمی دارد ، كه براي پا سداري از ارزشهاي نظام وآرمانهاي حضرت امام خميني / ره / وشهيدا ن انقلاب اسلامي كه همان ( استقلا ل، آزادي ، جمهوري اسلامي) بوده متجلي شده و واز ا بتدا تا كنون اين دوجريان تحت عناوين" فقه سنتي و پويا "درصحنه هاي سياسي، اجتماعي ، ا قتصادي عمراني ،   هنري فرهنگي كشور بويژه درقالب شورای نگهبان و مجمع تشخيص مصلحت نظام حضوري فعال داشته و همواره مورد تائيد حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبري (مدظله) قرار داشته است . بديهي است هر طراحي   براي موفقيت درعرضه طرحش (چه عمراني ، صنعتي و فرهنگي باشد و چه ساختار يك نظام.)   دو اصل را مراعات مي كند   1- حفظ اصالت اوليه ،2- حفظ ونگهداري و زيبا سازي آن طرح و نيزرفع نقصانهای دوران اجراء که به دلائلي با آن روبرو ست. بد ين دليل "حفظ اصول و اصلاح ا مور"   همواره ازديدگاه قرآن ، احاديث و گفته هاي بزرگان ديني مورد تاكيد قرار داشته است . بايد بدانيم كه زيبائي نظام وانقلاب اسلامي به "وجود ولي فقيه و رهبري" است وتابش خورشيد ولايت برتمامي قشرهاي جامعه ازجمله گروههاي سياسي وفادار به انقلاب يكسان وتبعيت وحمايت از مواضع رهبري شرعا" عقلا و منطقا بردوستدران نظام لازم و   بهره برداري سياسي وجناحي "خلاف و موجب تضعيف" اين مقام رفيع مي شود . بايد بدانيم شخصيتهاي سياسي مذهبي كشور عصاره ديدگاههاي مختلف مردمند و همگي بايكديگردوست و بعضآ ارتباط سياسي وخانوادگي دارند و در مواقع ضروري از نظرات همديگر براي مصالح نظام بهره مي جويند . لذا " رعايت ادب ،اخلاق وتقوي سياسي " براي طرفداران   منتسب به هر گروهي الزامي و"خلاف آن گناه " است . بايد بدانيم درانتهاي دوجريان با اصطلاح اصولگرا واصلاح طلب که می توان از آنها به عنوان خودی نام برد برخي از افراطيون مذهبي و ملي مذهبي غیر خودی وجود دارند كه بعضا "طرفدار جدائي دين از سياستند "ویاهر کدام به نوعی در جهت نفی اسلامیت ویا جمهوریت نظام تلاش می کنند . این جریان غیر خودی که به دلیل يارگيري در رقابت، غرض ورزي ويا منافع شخصي وگروهی که ناشی از بی تقوائی سیاسی خودمان پدید آمده با ترورشخصيت وتضعیف بلند پایگان نظام ورفتارها ي غير اخلاقي رقيب را نفي و صحنه را براي پيروزي طرفداران خود فراهم می كنند بايد بدا نند که اين تندرويها كه" توام باتوجيه تخلف ازقانون وشرع "بوده موجب اختلال درروند رقابت سالم در انتخابات ميشود ویقینآاین رفتارها هرگز مورد تائید مقام معظم رهبری ودلسوختگان نظام نیست که می توان این اعمال را به نوعی از مصاديق عینی" عدم ا لتزام عملي به اسلام و ولايت فقيه" دانست .  بايد اضافه كنم كه انقلاب شكوهمند ما "اسلامي وبر پايه ولايت فقيه" ا ستوار وخاري درجشم قدرتهاي استكباري اگثر مردم ما مسلمان ومعتقد ، "ميزان انتخاب راي ملت "، ولي فقيه ومسولان خادم ، پست ومقامها موقتي وبراي خدمتگزاري به مردم ، عدم رعايت موازين اخلاقي وشرعي در رسيدن به اين مقامهاي دنيوي "خسران در آخرت " و   " از ديدگاه رهبران ديني نهي " شده است . 

  تاریخ نگارش 28اسفند86

خواندن 800 دفعه
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.