fajr 1400 01

انتخابات 1400

تیتر اخبار

چه کسی آنلاین است؟

ما 385 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی گفت: اگر سامانه سرمایش در این منطقه از کولرآبی به گازی تبدیل شود، ۷.۵ میلیارد لیتر آب شیرین در فصل بحران آب در اختیار کاشانی‌ها قرار خواهد گرفت.

سخنان دکتر ساداتی نژاد دردانشگاه کاشان

دوشنبه, 24 دی 1397 ساعت 21:02

           جواد ساداتی‌نژاد نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی  در حاشیه افتتاحیه چند طرح که در سالن اجتماعات دانشگاه کاشان برگزار شد گفت :

   

10728استان کاشان علاوه بر میراث جهانی که در آن وجود دارد در حوزه ملی ظرفیت‌های قابل‌توجهی را دارد و خدمات بزرگی را از همان زمان شکل‌گیری انقلاب اسلامی تا به امروز به‌نظام مقدس جمهوری اسلامی داشته و دارد. نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی افزود: ظرفیت‌های کاشان بیش از این است که امروز مورد توجه قرار گرفته است لذا ما معتقدیم کاشان اگر ارتقا و اختیارات وسیعی‌تر پیدا کند به دلیل ظرفیت‌های مختلفی که ازنظر جغرافیایی و نیروی انسانی دارد می‌تواند خدمات بیشتر و بهتری ارائه کند. وی تصریح کرد: تنها استانی که دو نماینده ولی‌فقیه در آن حضور دارد، استان اصفهان است و حضور آیت‌الله نمازی به‌عنوان نماینده ولی‌فقیه در شهر کاشان نشان‌ دهنده نگاه مقام معظم رهبری بدین شهرستان است بنابراین با احیا چنین این ظرفیت‌هایی می‌توان کمک بیشتری در جهت رشد و پیشرفت کشور انجام داد.
ساداتی‌نژاد با اشاره به صنعتی بودن شهر کاشان یادآور شد: شهرستان کاشان یک شهر صنعتی است که بیش از 2 هزار کارخانه در آن قرار دارد که فعالیت هزار کارخانه فرش ماشینی در این شهر سبب شده تا کاشان دومین قطب تولید فرش ماشینی در جهان باشد. نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: 55 هزار نفر در این شهر صنعتی مشغول به کار هستند اما به‌شدت با کمبود نقدینگی، تأمین مواد اولیه و به‌خصوص مشکل خرید اعتبار ارزی مواجه هستند. وی با بیان پیشرفت 98 درصدی خط آب زاینده‌رود به سمت کاشان ، تصریح کرد: حدود 20 سال از شکل‌گیری خط آب زاینده‌رود به کاشان می‌گذرد اما هنوز ظرفیت کامل انتقال آب صورت نگرفته است و تقریباً 2 درصد از این طرح باقی‌مانده است که با اندک رقمی می‌توان از ظرفیت این طرح استفاده کرد. ساداتی‌نژاد با اشاره به‌قرار گرفتن استان کاشان در منطقه خشک کشور ابراز داشت: در این منطقه با بحران آب مواجه هستیم و در آینده‌ای که به سمت آن حرکت می‌کنیم دور نمایی از وضعیت مطلوب آب نداریم به‌طوری‌که اکنون دو نکته در بحث کشاورزی این شهرستان قابل‌ توجه است که ابتدا می‌توان به کاهش ساعت کارکرد چاه‌های کشاورزی کو دوم تعدیل پروانه چاه‌های آب کشاورزی تا 43 درصد اشاره کرد که این موارد سبب ایجاد مشکل در معیشت کشاورزان شده است. نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی تأسیس بازار آب در کاشان را، راه‌حل مشکلات مطرح‌شده دانست و ادامه داد: ایجاد بازار آب در شهرستان کاشان به‌صورت آزمایشی می‌تواند یک اتفاق بسیار گران‌بها باشد که در این صورت مشکل معیشت کشاورزان هم حل خواهد شد. وی با اشاره به‌قرار گرفتن آب صرفه‌جویی شده حاصل از بازار آب در صنعت گفت: در کاشان روزی 10 ساعت و ماهی 300 ساعت آفتاب وجود دارد که این اتفاق می‌تواند موجب تبدیل‌شدن مزرعه‌های کشاورزی به مزرعه خورشیدی شود، که البته چنین اقدامی نیازمند یک اتحاد و تصمیم همگانی بین وزارت نیرو ، جهادکشاورزی است. ساداتی‌نژاد اذعان کرد: اقدام به اجرایی شدن چنین طرحی باعث رفع مشکلات در ناطق مرکزی هم خواهد شد و به همین دلیل شهرستان کاشان این آمادگی را دارد که به‌صورت آزمایشی این کار را انجام دهد.
نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی بابیان مشکل آب در کاشان و آران و بیدگل اضافه کرد: از خرداد تا شهریور سال جاری در شهرستان‌های کاشان، آران وبیدگل مشکل قحطی آب وجود دارد که آب‌رسانی در بسیاری از روستاها و مناطق با تانکر انجام می‌شود. وی عنوان کرد: با کمک دانشگاه کاشان و حوزه آب و برق شهرستان‌ها توانستیم اقداماتی جهت بهبود وضعیت پیش رو انجام دهیم، به‌طور مثال با آزمایش 7 نقطه در منطقه بررسی شد که کولرها چه مقدار آب مصرف می‌کنند که کمترین آن حدود 330 لیتر و بیشترین آن حدود 560 لیتر بوده است که با در نظر گرفتن متوسط 220 لیتر مصرف آب و پس از محاسبه علمی مشخص شد حدود 7.5 میلیارد لیتر آب شیرین از اول خرداد تا 30 شهریور در شهرستان کاشان به‌راحتی تبدیل به بخار می‌شود. ساداتی‌نژاد افزود: حجم کل آب که از زاینده‌رود به دست می‌آید 410 لیتر بر ثانیه است، بنابراین اگر سامانه سرمایش در این منطقه از کولرآبی به گازی تبدیل شود، 7.5 میلیارد لیتر آب شیرین در فصل بحران آب در اختیار کاشانی‌ها قرار خواهد گرفت که با این روش و پیاده‌سازی آن در کل مناطق کویری و مرکزی کشور مشکل بی‌آبی بین خواهد رفت. نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی بابیان ارائه مطالعاتی به وزارت نیرو و هیأت دولت، اذعان کرد: چندی پیش یک طرح مطالعه شده و علمی مبنی اجرا طرح تغییر سامانه سرمایشی در مناطق مرکزی و کویری کشور به وزارت نیرو ارائه شد و پس‌ازآن یک نامه به هیئت دولت نوشته شد تا این اجرای این طرح در دستور کار هیئت دولت قرار بگیرد. ساداتی نژاد تصریح کرد: اجرا این طرح به‌صورت آزمایشی در شهرستان کاشان نیازمند آن است که تعرفه 4 گرمسیری در منطقه به 3 گرمسیری تبدیل شود که یکی از نتایج آن همان‌طور که گفته شد، صرفه‌جویی 7.5 میلیارد آب شیرین در شهرستان کاشان است.
نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی ابراز داشت: به‌طور متوسط هزینه یک کیلو وات برق خانگی در استان اصفهان 71 تومان و در کاشان 91 تومان است و این بدان معناست که هزینه یک کیلو وات برق خانگی در کاشان در مقایسه با کل استان اصفهان گران‌تر است که یکی از دلایل آن فعالیت 22 ساعته سامانه گرمایشی در این شهرستان در فصل گرما است.
وی در ادامه گفت: از هیأت دولت خواستاریم که این طرح در تابستان سال آینده به‌صورت آزمایشی در شهر کاشان به اجرا برسد که قطعاً باعث خواهد شد تا مشکل آب در بخش کویر مرکزی ایران حل شود.
ساداتی‌نژاد در پایان بابیان آنکه این طرح می‌تواند یک هدیه به مناسبت 40 سالگی انقلاب برای مردم کاشان باشد، گفت: طی 3 سال گذشته در حوزه‌های مختلف همچون تأمین کولرگازی و تأمین برق، سرمایه‌گذاران متعددی اعلام حضور و سرمایه گزاری در جهت اجرا این طرح کرده‌اند.
اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور و اردکانیان وزیر نیرو صبح امروز به منظور افتتاح و بهره برداری از چند طرح  به شهرستان کاشان سفر کردند؛ در این سفر از واحد بخار نیروگاه سیکل ترکیبی کاشان، مدل دوم تصفیه خانه فاضلاب کاشان و خط تولید پایه های چدنی توزیع برق بهره برداری شد.

خواندن 831 دفعه
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.